fbpx
Cases > Pomton

Pomton: The Original Blend

Pompelmoessap met Tonic, nu ook gebotteld. Antwerpse start-up of the year.
Pomton is een premium frisdrank geproduceerd met pompelmoessap (POM) uit het Middellandse-Zeegebied gemengd met een milde, sprankelende ‘tonic’ (TON). Ken jij deze dorstlesser al?
 
 

Hoe hebben wij Pomton digitaal
uit de startblokken geholpen?

The Summer of Truth

We leven vandaag in onzekere tijden. De Corona pandemie gaf dit nog een extra duw. Dit is niet anders voor deze Antwerpse start-up. 2020 moet voor Pomton ‘The Summer of Truth’ worden. The most promising start-up of the year ging op zoek naar nieuwe digitale opportuniteiten. Online uit de startblokken schieten was noodzakelijk.

Webshop

We migreerden de landingspagina van Drupal 8 naar WordPress en ontwikkelden een webshop. Een koppeling tussen WooCommerce en MyParcel (Bpost) zorgt voor een snelle en efficiënte opvolging van de bestellingen.

Pomton is reeds in heel wat handelszaken te verkrijgen. Voortaan vind je makkelijk een Pomton in jouw buurt via de Pomton store locator.

Het design van de website trokken we vlot door in een custom made MailChimp template en configureren tal van marketing automations.

Content creatie

Om dorst van te krijgen.

Online marketing

Campagnes worden voortaan gelanceerd op Facebook en Instagram met aangepaste landingspagina’s en lead formulieren om websitebezoekers om te toveren sales voor Pomton.

Onze andere cases

Samen kijken wat we voor jou kunnen doen?

Robin helpt je graag verder.

Samen kijken wat we voor jou kunnen doen?

Robin helpt je graag verder.

Laten we samenwerken