webshop starten.

Een geoptimaliseerde gebruikerservaring

Wij ontwikkelen krachtige en converterende webshops met oog voor design en gebruiksvriendelijkheid in een vlot beheerbaar CMS.

Jouw design zo sterk mogelijk maken: Wat kan je verwachten?

Begrijpen

We nemen de tijd om te leren over jouw doelen, de juiste vragen te stellen om jouw bedrijf te begrijpen, ons in te leven in de gebruikers, jouw concurrentie te begrijpen en de problemen of kansen die jij zoekt aan te pakken.

Onderzoek

We onderzoeken de gebruiker die op jouw website komt en onderzoeken de kerndoelen van jouw bedrijf zodat deze zich op één lijn bevinden

Wireframing & prototyping

We bouwen een low-fidelity wireframe zodat jij direct kan zien hoe jouw website er zal uitzien. Na enkele feedback rondes schakelen we over naar de high-fidelity fase

Visual design

Als het low-fidelity is goedgekeurd starten we aan de high-fidelity. We geven kleurstructuur aan het design en werken alles tot in de puntjes uit.

Development

Nu jouw high-fidelity wireframe klaar is gaan we aan de slag met het developen.

Workshop

In een interactieve workshop achterhalen we je online verhaal, analyseren we de do’s en don’ts van de markt en onderbouwen we jouw project met onze visie en expertise.

Structuur

Nu we een betere kijk hebben op je online project, kunnen we gericht de wireframes van je webshop uittekenen. Via dit eerste ontwerp krijg je een visuele indruk van je nieuwe webshop

Design

De eerste impressie van je nieuwe webshop is belangrijk. Daarom verzorgen we elke pagina tot in de puntjes. We denken over een mobiel design om de ideale gebruikservaring te garanderen.

Ontwikkeling in WooCommerce

We zetten het design om in een werkbare website. In een beveiligde testomgeving kan je alles nauw op de voet volgen. Na enkele correctierondes zorgen we voor een optimale beleving.

Launch

Je webshop is klaar voor lancering! We koppelen alle nodige marketingtools zodat je website data genereert en jij exact weet wat er op je website gebeurt. Voila!

Hosting en opvolging

We maken DNS in orde en starten jouw hosting op. We volgen alles op de voet. Je kan je WordPress website makkelijk zelf beheren. Geen handige harry? Wij geven ook WordPress trainingen!

SPRING aan boord met een jeugdig digitaal bureau

Waarom voor Addmore kiezen als jouw ux/ui partner?

Wij zijn een klein maar ambitieus creatief webbureau gevestigd in Antwerpen. Wij passen ons perfect aan aan jouw bedrijf. Met meer dan 20 projecten in ons portfolio beschikken wij over de nodige visie en expertise voor jouw online project.

  • Flexibel en transparant. Geen verborgen kosten.
  • Hands-on mentaliteit. Snelle opvolging.
  • Jeugdig enthousiasme.
UX/UI design 2

Waar we nog sterk in zijn

Echt waar.

Branding

Wij vertalen jouw idee in een ijzersterk logo en zetten je huisstijl op poten.

Online marketing

Versterk je digitale aanwezigheid met sterke campagnes en scoor meer conversies.

Klaar om jouw webshop te beginnen?
Reken op onze expertise.

Vraag simpel een offerte aan of geef ons een belletje.