Supply chain& procurement.

Rebranding PROGRESSIO

Mockup-Progressio

Lancering

25 januari 2020

Wat wij deden

Brandingpakket
Webdesign
Vacaturesysteem met sollicitatie opvolgingen
Centrale database met alle contacten
SEO

Technologie

WordPress

PROGRESSIO is een Leuvense full-service provider in procurement en supply chain op de nationale maar ook internationale markt.

Rebranding PROGRESSIO 1

Case

Momenteel gebeurt er niets via de website. Sollicitaties gebeuren via mail en zijn niet overzichtelijk. De website is niet mobielvriendelijk en is nauwelijks vindbaar in zoekmachines. Een verouderde website die niet geüpdatet wordt, daar willen we verandering in brengen.

PROGRESSIO wil rebranden. De online aanwezigheid moet verbeterd worden. Naast een nieuwe website wil PROGRESSIO ook een nieuw passend logo. We kregen volledige carte blanche.

Rebranding PROGRESSIO 2

Wat wij deden

We hebben een nieuw logo ontworpen en hebben een volledige rebranding gerealiseerd. Nieuwe business cards voor alle interim managers, offertemappen en briefpapier, een company brochure, Roll-up banners en een PowerPoint template. 

Daarnaast herbouwden we de website met een vacaturesysteem met sollicitatie opvolgingen en een centrale database met alle contacten die overzichtelijk terug te vinden is. Ook een livechat op de pagina’s van Senior en Executive Search en een online huisstijlgids.

Iedere medewerker van PROGRESSIO kan overzichtelijk de logo’s in alle formaten, visitekaartjes en social media huisstijl downloaden via een nieuwe omgeving. 

Progressio_Logo_kleur

Resultaat

PROGRESSIO beheert voortaan zelf hun vacaturesysteem. Via opgestelde templates in NL en ENG kunnen zij zelf een vacature posten op de website en de opvolging van de sollicitanten beheren op één centrale plek. Het onoverzichtelijk mailverkeer is voor PROGRESSIO passé. Alle CV’s zijn in no time beheerbaar via een login op de website. 

Rebranding PROGRESSIO 3

Klaar voor jouw nieuwe website?
Reken op onze expertise.

Vraag simpel een offerte aan of geef ons een belletje.