Premium Softdrink.

Pomton – Dé ultieme dorstlesser

Lancering

6 mei 2020

Wat wij deden

Webdesign
Web development
E-commerce
Store locator
Online marketing

Technologie

WordPress
Woocommerce

Pompelmoessap & Tonic, The original blend! Pomton is een premium frisdrank geproduceerd met pompelmoessap uit het Middellandse-Zeegebied gemengd met een milde, sprankelende ‘tonic’. Ken jij deze dorstlesser al? 

Case

We leven vandaag in onzekere tijden. De Corona pandemie gaf dit nog een extra duw. Dit is niet anders voor deze Antwerpse start-up. 2020 moet voor Pomton ‘The Summer of Truth’  worden. The most promising start-up of the year ging op zoek naar nieuwe digitale opportuniteiten. Online uit de startblokken schieten was noodzakelijk.

Wat wij deden

We migreerden de landingspagina van Drupal 8 naar Wordpress en ontwikkelden een webshop. Een koppeling tussen WooCommerce en MyParcel (Bpost) zorgt voor een snelle en efficiënte opvolging van de bestellingen.

Pomton is reeds in heel wat handelszaken te verkrijgen. Voortaan vind je makkelijk een Pomton in jouw buurt via de Pomton store locator.

Het design van de website trokken we vlot door in een custom made MailChimp template en configureren tal van marketing automation regels.

Campagnes worden voortaan gelanceerd op Facebook met aangepaste landingspagina’s en lead formulieren voor zowel B2B en B2C potentials. 

Momenteel werken we een doeltreffende social media strategie uit voor 2020 en zijn we bezig met omni channel conversie optimalisatie.

Klaar voor jouw nieuwe webshop?
Reken op onze expertise.

Vraag simpel een offerte aan of geef ons een belletje.