Vastgoed.

Projectwebsite Nieuwland Gent

Projectwebsite Nieuwland Gent 1

Lancering

24 februari 2020

Wat wij deden

Webdesign
Integratie Pardot form handlers

Technologie

WordPress

ION is een projectontwikkelaar met focus op verschillende soorten vastgoed. De nadruk ligt bij ION op hoogstaande architectuur en duurzaamheid van ontwerp. Nieuwland Gent is een realisatie van projectontwikkelaar ION – Develop different in Waregem en Brussel.

Projectwebsite Nieuwland Gent 2

Case

De klant wou een urban landingspagina met toffe insteek waar men meer informatie kan terugvinden over de lancering van Nieuwland Gent. Het project heeft ruimte voor 49 appartementen, 10 woningen en 1 commerciële ruimte.

Op de projectwebsite moet elke mogelijke geïnteresseerde zijn of haar gegevens kunnen nalaten via een interactieve call to action om eventuele plannen of brochure te downloaden. Men moet ook een vraag kunnen stellen of een afspraak kunnen maken op de landingspagina.

Elke form submission moet gelinkt worden aan het CRM systeem Pardot met de UTM tags van de campagnes.

Projectwebsite Nieuwland Gent 3

Wat wij deden

Wij gingen na de briefing aan de slag met het strategisch uittekenen van de wireframe en maakten een eerste design met de 3D renders. We ontwikkelden de website in WordPress. De gebruiksvriendelijkheid was belangrijk.

De interactieve call to action op de landingspagina bestaat uit vier tabs. Het was belangrijk dat de websitebezoeker niet werd omgeleid naar andere pagina’s. Alle formulieren hebben we toegankelijk gemaakt op dezelfde pagina.

Per tab krijgt men een ander formulier: Plannen downloaden – Brochure Downloaden – Afspraak Maken –  Vraag stellen.

We maakten een verbinden tussen de website en Pardot met form handlers. Alle form submissions komen aan in het CRM en krijgen ook de UTM-tags meegestuurd.

Resultaat

Al meer dan 934 leads via de website (doelconversieratio 4,57%) in maart 2020 en reeds 16 verkochte appartementen.

Projectwebsite Nieuwland Gent 4

Klaar voor jouw nieuwe website?
Reken op onze expertise.

Vraag simpel een offerte aan of geef ons een belletje.